Cykelbarometer de 'Tour de France' til Vejle

Tour-feber på vej til Vejle
I forbindelse med 'Tour de France' etapeafvikling i Danmark i juli 2022, har ATKI, i samarbejde med Vejle Kommune, rejst et førertrøje-farvet cykelbarometer ved DGI Huset i Vejle. 

Vejle Kommune ønskede et cykelbarometer i skræddersyet design med både deres egen branding (logotype og våbenskjold) og 'Tour de France' særpræg, til dels for at sætte yderligere fokus på cyklismen i byen, men i særdeleshed for at kaste lidt ekstra tour-støv over gadebilledet i foregribelse af Tour de France's snarlige indtog i Danmark. 

Cykelbarometeret tæller forbipasserende cyklister ved hjælp af nedgravede spoler i cykelstien. Display'et viser både antallet af cyklister på den pågældende dag samt det samlede antal cyklister for indeværende år. 

Derudover vises dato, klokkeslæt, temperatur samt et scrollende tekstbudskab. Vejle Kommune har selv mulighed for at ændre sidstnævnte fra distancen, hvilket gør installationen mere dynamisk og interaktiv.

Se flere billeder fra installationen herunder og læs mere om Vejles 'Tour de France' tiltag på tour.vejle.dk.
"Harald Blåtand" agerede maskot for Vejles 'Tour de France'-fest.
Se også vores mere minimalistiske cykelbarometer til Herning Kommune her.

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram