Cykelbarometer i Herning

Fokus på cyklen
Ved opsætning af 3 cykelbarometre, sender Herning kommune et stærkt signal til byens borgere.
Et signal, der appellerer til sundhed både for borgerne og for byens miljø.

Herning kommune ønskede at sætte fokus på cyklen og få flere til at vælge den som transportmidel. Derfor investerede byen i 3 cykelbarometre, og forsøger på den måde at følge udviklingen.
Men disse intelligente løsninger, opnår kommunen nu en sublim mulighed for at udvikle, effektivisere og fremme cyklismen i byen. De kan udføre cykelkampagner og måle på den.
Med meget nøjagtige tal, får kommunen et godt indblik i cykeltrafikken.


Nemmere planlægning og motivationsskabende

Når byen kender antallet af cyklister, giver det dem en klar fordel, når der skal planlægges vedligeholdelse af cykelstien, cykelkampagner og effektive ruter. Og med cykelbarometrenes tilstedeværelse, skaber det en motivationsfaktor, der kan få flere til at vælge cyklen og indgå i den viste statistik. Derudover appelleres der til byens borgere, om et fællesskab, hvori vi passer på byens miljø. Det er sjovt for børn og det kan skubbe til konkurrencegenet hos voksne.


En verden af data
Med adgang til eget dashboard kan kommunen gå på opdagelse i et spændende univers.
Opnå indsigt i cykeltallene i selvvalgte graftyper. Se status og placeringer.


Design selv
Herning Kommune har valgt byens logo/varetegn samt teksten 'For din sundhed og vores miljø'.
Tavlen kan designes efter eget ønske, med ikoner, billeder, teksten og de farver man ønsker.

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram