Kundetælling i Næstved Storcenter

Næstved Storcenter har netop fået opsat 3 storskærme, som er blevet placeret ved hver indgang.

Med persontællere installerede i indgangsområderne, kan Næstved Storcenter kommunikere antallet af besøgende til sine kunder og derved fortælle dig som kunde, om du trygt kan gå ind.

Budskabet formidles på de opsatte storskærme, hvorpå Centret selv har designet layoutet. Når antallet af det tilladte antal besøgende overskrides, skifter farven til rød med et budskab om, at du skal vente med at gå ind.
På denne måde kan Næstved Storcenter opretholde de restriktioner, som lige nu er hverdagen for detailhandlen. De kan skabe tryghed for deres kunder og for deres ansatte i tiden under Corona.

Kunden udtaler:

  • Alida Christiansen

    Centerdirektør, Næstved Storcenter
    ATKI har i forbindelse med Corona-situationen opsat et varslingssystem i Næstved Storcenter. Løsningen benytter kundetælling og visning af kundebelægningen på store TV-skærme i alle indgange. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale ATKI til vores samarbejdspartnere.

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram