Søg på produkter, løsninger, mm.

Kundetælling Covid-19


Har du brug for at holde styr på kundemængden

Corona sætter fortsat sit præg på vores dagligdag. Mange virksomheder skal overholde restriktioner om personforsamlinger - og mange butikker, storcentre mm. skal til at registrere de besøgende.

Er du underlagt restriktioner i denne tid - kan det være en fordel, at orientere dine kunder om stedet er fyldt eller besøgende må gå ind.

Med et par simple tælleenheder, er I hurtigt kørende med en onling løsning til detekteringen. Løsningen er nem at montere og kan monteres alle steder.
Med en tv-skærm eller en tablet er det muligt, at synliggøre antallet af personer i et område - f.eks. på et torv, i en café eller i en forretning.

STOP - GO.png (50 KB)

Hvad ser kunden

Kunden vil i jeres indgang blive mødt af en TV-skærm eller en tablet - på denne enhed er det enkelt om adgang er tilladt.

Må den besøgende gå ind, vil skærmen vise grøn.

Når der er over 75% tilstede end det tilladte, så vil symbolet skifte farve til gul. Når der er over 99% tilstede end det tilladte, vil farven blive rød og teksten 'Ingen adgang' vises.
Efterhånden som personer forlader stedet, vil symbolet igen skifte til gul og senere grøn med teksten 'GO' og 'Velkommen'.

På denne måde, kan I sikre jer, at I overholder jeres regler i forhold til forsamlingsforbuddet.