Søg på produkter, løsninger, mm.

Nyhedsbrev: Skolesikkerhed med skolepatruljeblink


Kært barn har mange navne

 

Hvad enten man kalder dem  - skolepatruljeblink, skolepatruljelys eller skolepatruljeanlæg - er der tale om den samme trafiksikkerhedsmæssige foranstaltning for skolebørn og skolepatruljer.

Høj trafiksikkerhed omkring landets skoler er vigtig. Der hvor der er etablerede skolepatruljer giver 'skolepatruljeblinkene' en god opmærksomhedsskabende effekt - og varsler, at der her er travle skolebørn og en arbejdende skolepatrulje.

Vi har flere varianter af skolepatruljeblinket og en løsning til dit behov - se herunder.

 

     

Kalenderstyring - automatisk
tænd / sluk funktion
Via webportalen indstilles 'skolepatruljeblinket' i forhold til skolepatruljens daglige arbejde, og ferier / helligdage.

 

Simpel manuel aktivering
Skolepatruljen aktiverer skolepatruljeblinket med en smart nøglering når de ankommer. Skulle skolepatruljen glemme at slukke efter endt arbejde, vil skolepatruljeblinkene automatisk sørge for dette.
 

På solceller eller 230V
Type med fast strøm eller med integrerede solceller (i mast). Solcelleversionen installeres på få timer og virker også om vinteren.
Læs mere her

 

 

Bekendtgørelsen om Vejafmærkning betyder, at der skal etableres skolepatruljeblink, hvor skolepatruljer arbejder - med mindre der er opsat signalanlæg på stedet.
 

 

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger?
Så kan du få en introduktion allerede nu. Book os til et uformelt møde
- Vi kommer gerne forbi.

Book Thomas på +45 5178 8040

 

 

Team ATKI ønsker dig en fantastisk uge!

De bedste hilsener,
Thomas

+45 5178 8040
thomas@atki.dk