Om ATKI

Hvem er ATKI?

I mere end 17 år har ATKI arbejdet med trafikregistrering. Væksten i markedet har gjort det muligt, at vi i dag også kan levere løsninger som intelligente LED tavler, parkeringsløsninger, signalanlæg og som sidste skud på stammen udstyr til kunderegistrering.
Vi stræber efter en hverdag med mod, ordentlighed og høj faglighed. Modet så vi hele tiden udvikler os og tager ansvar. Høj faglighed, så vi opnår den bedste kvalitet i de løsninger vi tilbyder. Vi er opmærksomme på nye tendenser og kigger efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og for at imødekomme jeres ønsker og behov.
Vores 36 medarbejdere håndterer alt fra små opgaver til store komplekse projekter. Vi udvikler selv, men importerer mange komponenter og er systemintegrator med stort kendskab til markedet og løsningerne. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, så vi sammen kan levere et stærkt hold med stor know how. Vi har som målsætning at indgå vedvarende samarbejds-relationer med vores kunder, leverandører og medarbejdere. Vi tror på, at det giver de bedste og mest værdiskabende løsninger for alle.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi. Ud over de miljømæssige fordele opnår vi en omkostnings-besparende og mere enkel installation, hvilket i sidste ende gavner kunden. ATKI har været i en rivende udvikling siden etableringen i 2004 - vi blev i 2013 og 2014 kåret som Gazelle virksomhed og er vokset med 24 nye kolleger de sidste 7 år. Vi stræber også her efter at være en ressourcestærk arbejdsplads som værdsætter medarbejdere og som kender vigtigheden af den enkeltes trivsel.

BANKOPLYSNINGER

Sydbank
Reg / konto nr. 6822 1044099
IBAN-nr.: DK2368220001044099
SWIFT-kode: SYBKDK22

CVR-NUMMER

27927882

DIREKTION

Claus Mejlby - Adm. direktør
Benny Nissen - Ejer

BESTYRELSE

Formand Peter Hecht-Hansen
Medlem Benny Nissen
Medlem Torben Strandsbjerg Brendstrup
Medlem  Thomas Østergaard Jørgensen

NÅR ALTING TÆLLER

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram