Betalingsautomater

Betalingsautomat til parkeringsområde

- og denne gang, er den gjort 99% genanvendelig og forbedret til drift med solenergi.

Parkeringsautomaten er den direkte forbindelse mellem bilisten og et parkeringssystem. Systemet skal derfor være robust, pålideligt og brugervenligt. Vores automater er re-designet til at tilbyde en unik oplevelse for slutbrugeren og en unik brugerflade til administratoren.

Re-designet med en stor 9,7" touch skærm, der kan vise små reklame film og animationer.
SIKKER, FLEKSIBEL BETALING
Fleksibiliteten ved denne type automat gør den ideel til et bredt udvalg af uovervågede betalingsapplikationer. Indbyggede 4G- og LAN-forbindelser giver mulighed for hurtige onlinetransaktioner og dataovervågning i realtid i WebOffice. 
Automaten kan konfigureres til at modtage kort og sedler. Derudover understøtter den flere valutatyper.
DESIGN
Den nye automat er udstyret med en tydelig 9,7" touch skærm. Den giver en fleksibel brugergrænseflade og en ekstrem holdbarhed. Det er muligt at lave små film og animationer, som vises på skærmen. Det er derfor også muligt, at vise reklamer på parkeringsautomaten som pauseskærm.
Solcellemodulet kan monteres i 3 forskellige versioner.
ADMINISTRATOR DASHBOARD
Med vores styresystem, WebOffice, har du mulighed for at betjene alle dine betalingsautomater. Det er her du laver opsætninger, konfigurationer og ændringer, som kan være sæsonbestemt, ugentlige og/eller daglige indstillinger samt overvågning af alarmen og events. Du kan udtrække analyser og statistikker. Du kan kontrolllere og planlægge alt i WebOffice.
SERVICE
Til tider kan det være nødvendigt med service af automaterne på stedet. 
Kontakt Allan Rise eller Nikolaj Rise
OPGRADERINGSMULIGHEDER
Vi tilbyder opgraderingsmuligheder til individuelle behov til nye funktioner, såsom farveskærme med mulighed for video, lyd, lys og kontaktløs kreditkortbetaling.
I dag er opgraderingsmuligheder langt mere fleksible end før i tiden
Thomas Holm
Thomas har mange års erfaring med parkeringsløsninger. Det er uden tvivl ham, I skal have fat i – hvis I søger viden om tidens parkeringsløsninger

KONSULENT

Parkering
+45 51 78 80 40
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram