Personaleparkering ved Ejby Politiområde

Forbedret fremkommelighed og kapacitet for politiområdet Ejby.

På området i Ejby har man netop installeret et single space parkeringssystem, der skal lette personalets søgen efter en ledig plads i morgentimeren.

På området har man parkering bag lukkede porte for personale (samt faste reserverede pladser for tjenestekøretøjer). Ofte er der rift om personalepladserne og for at lette søgningen efter en ledig plads, kan vedkommende nu på forhånd nu få at vide, om der er en ledig plads i området. På den måde undgår man forgæves kørsel og der spares tid, frustrationer og en masse unødig trafik.


Sådan virker løsningen


Løsningen består af nedstøbte single space trådløse sensorer. En i hver parkeringsbås. Herved detekteres antallet af ledige pladser i realtid, som vises på en P-informationstavle, der er monteret ved indgangen til parkeringsområdet. P-området bag hegnet er dedikeret til politiets personale og tjenestekøretøjer og de ekstra pladser skaber dermed bedre forhold for dem. Løsningen kræver minimal vedligeholdelse. Simpelt og nemt.
Læs mere om vores løsninger til parkering her.

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram