Er du vores nye servicetekniker/montør på Sjælland?

ATKI A/S tilbyder kundetilpassede løsninger indenfor trafikregistrering og -regulering, optimering af trafiksikkerhed, parkeringsløsninger, signalanlæg, cykel- og personregistrering samt udvikling, service & vedligeholdelse. ATKI løser opgaver for Vejdirektoratet, landets kommuner, institutioner og private virksomheder i hele landet.
ATKI søger med tiltrædelse snarest muligt en servicetekniker/montør med base på Sjælland til styrkelse af vores montør-team.
Dine primære opgaver vil være installation samt drift og vedligeholdelse af signalanlæg. Det vil derfor være en fordel, men ikke en betingelse, at du har erfaring fra løsning af tilsvarende opgaver.

Vi forventer, at du har en el-teknisk uddannelse eller har anden tilsvarende erfaring. Du skal være praktisk anlagt og løsningsorienteret.

Det er et krav, at du er serviceminded, udadvendt og fleksibel med appetit på nye udfordringer og så forventer vi, at du har flair for IT og netværk.

Vi stiller servicebil, værktøj, nødvendigt sikkerhedsudstyr og arbejdstøj til din rådighed og sikrer, at du har nødvendig uddannelse til at arbejde på vejen.

Du vil med base i din hjemmeadresse være udkørende primært på Sjælland og øerne, og du vil være tilknyttet ATKI-kontorerne i Næstved (hovedkontor) og Fredericia. Du skal dog påregne, at opgaver kan forekomme i hele landet, herunder også med overnatning.
Det forventes, at du kan arbejde på egen hånd og i teams, hvorfor du skal trives med både at planlægge din egen arbejdsdag og samarbejde med dygtige kollegaer.

Efter endt oplæring vil du indgå i vores 24/7-vagtteam.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med godt samarbejde, uformel omgangstone og høj trivsel.
Søg stillingen
For at søge stillingen, send motiveret ansøgning samt CV til Driftschef og Serviceansvarlig, Ralf Ludvigsen via cv@atki.dk og skriv "Servicetekniker Sjælland ansøgning" i emnefeltet. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, kan Ralf træffes på tlf. 21 85 95 76

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram