Brug for service eller vedligehold?

ATKI ønsker at hjælpe sine kunder både før og under et salg - men vigtigst af alt, ønsker vi også at kunden føler sig tryg, når produktet er leveret og overdraget til kunden.
Derfor har vi udarbjedet et service og vedligeholdelsesprogram, som sætter nemheden i fokus hos kunden.

Hos ATKI tilbyder vi derfor en service og vedligeholdelsesaftale. En mulighed for kunden til at koncenterer sig om andre gøremål i hverdagen. En serviceaftale kan være delvis dækkende eller fuld dækkende - aftalen kan spænde fra et årligt besøg af installationen til at ATKI sørger for SIMkort og abbonement, samt produktets drift og funktionalitet i dagligdagen.

For at gøre det nemmere for kunderne har vi udviklet serviceaftaler, hvor ATKI tager ansvaret for installationerne.

Vi forpligter os til at:

- Systemerne er i drift med fastlagt oppetider
- Leverer indsamlede trafikdata - manuelt eller automatisk
- Relevante rapporter der samler og sammenligner data efter behov

Servicerapporterne gør det nemt for kunden, at skabe et samlet overblik over alle installationer og deres performance. Det gælder udstyr som fartvisere, faste tællestationer, simkort abonnementer (simkort skiftes til AKTI's). Serviceaftalernes varighed kan både være kort- og langsigtede. Varigheden afhænger af installationens art og arganisationens behov.
SERVICEATTEST
Du finder ATKI serviceattest her.
John Poulsen
John har mange års erfaring med projekt- & driftsopgaver og sidder klar til at hjælpe.

PROJEKT- & DRIFTANSVARLIG

PROJEKT & DRIFT
+45 50 56 79 10
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram