Tilfredshedsmåler

Mål nemt tilfredshedsheden

Vores tilfredhedsmåler består af tre dele: 1) kontrolboks med tre smiley-knapper, 2) stander i stilrent sort design og solid metalkonstruktion, der sikrer at den ikke vælter, og 3) online dashboard til overvågning af tilfredshedsdata i realtid samt generering af rapporter.

Udskifteligt spørgsmål

Standeren fås i en version med gennemsigtig plastlomme, så spørgsmålet (A5) kan udskiftes periodevis. På den måde har du mulighed for at måle tilfredsheden på forskellige tilfredshedsparametre.

Mål

Højde: 135 cm
Fod: 25 x 35 cm
Vægt: 10 kg

Pris

Kontakt os for pris.
Også mulighed for leje.

Online dashboard

Med standeren tilbydes adgang til vores online dashboard, hvor du i realtid kan holde øje med tilfredshedsmålingen i takt med at dine besøgende giver deres mening til kende. Det er selvfølgelig også muligt at gå tilbage i tid og genkalde historiske data, herunder generere rapporter i Excel-format på dags-, uge-, måneds- eller årsbasis, hvilket gør det nemt at sammenligne perioder, eller måle effekten af særlige begivenheder og events.

Kombinér med persontælling

Dashboardet er det samme som benyttes til vores indendørs persontælling, hvilket betyder, at du har mulighed for også at tælle personer (f.eks. antallet af kunder i din forretning) og overvåge tælle- og tilfredshedsdata ét og samme sted.
Michael Holm
Michael har stor erfaring med personregistrering og kundetælling. Han kender markedet og de nyeste teknologier.

KONSULENT

Personregistrering
+45 31 45 57 65

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram