Krydstællinger

Kryds-/videotælling

Få afdækket jeres trafik med ATKI's præcisionsvideo. En videotælling giver et retvisende billede af trafikken i et kryds, en rundkørsel eller på udsatte veje. En videotælling kan også understøtte planlægningen af optimeringer.

Få en unik indsigt i trafikflowet:

Du kan få klassificeret alle typer køretøjer, cykler og fodgængere
Du kan få talt fra 1 time og opefter
Du kan få tilsendt data i Excelformat eller få indlæst i Mastra
Trafikale udfordringer

Har I mistanke om trafikale udfordringer, så brug en videotælling til afklaring
 • 'Kiss and drive' ved skoler og institutioner
 • Mistanke om kørsel mod ensretningen
 • Anvendelse af uhensigtsmæssige genveje
 • Uhensigtsmæssige u-vendinger

Vi overholder naturligvis alle GDPR regler.

Systemet er nemt, mobilt og kan sættes op alle steder. Vælg evt. kun spidsbelastningstimerne morgen og eftermiddag. Data kan leveres som datafil eller pdf-rapport opgjort i forskellige tidsintervaller (5 min./ 15 min./30 min.)

Vi udfører også denne type tælling med drone eller 360°, alt efter opgavens type.

Bluetooth-måling

Med bluetooth er det muligt at registere de rejsende via deres bluetooth enheder. En unik trafiksensor, der benytter det trådkøse Bluetooth signal i bl.a. navigationssystemer, headsets og mobiltelefoner, til at levere præcise og pålidelige trafikinformationer. Få tegnet et billede af de forskellige trafikanters rejsetider samt få skitseret deres rute via trafikflow.

Afhængig af effekten i bluetooth-sub-systemet kan aktiverede enheder kommunikere med andre Bluetooth-enheder over alt fra 1 meter til omkring 100 meter. Enheder som anvender Bluetooth-protokollen bruger en elektronisk identifikation, en såkaldt MAC-adresse. MAC-adressen fungerer som et elektronisk kaldenavn, således at elektroniske enheder kan holde styr på, hvem der er hvem i løbet af datakommunikationen. Det er disse MAC-adresser, der bruges som grundlag for at få trafikinformation.
Bluetooth kan anvendes til registrering af fodgængere, cyklister og køretøjer.

Så hurtigt og ukritisk at sætte op, at systemet er det perfekte valg til både midlertidige og permanente målinger.

Opnå fordele som:
 • Simpelt og nemt
 • Billig installation
 • Trafikflow diagram
 • Rejsetidsmåling
 • Køvarsling / kømåling
 • Få grafer og rapporter i pdf filer
 • Google maps integrationn
 • Følg registreringerne via online portal
 • Måler flere vejbaner
 • Måler flere trafikretninger samtidig

Kombineret Bluetooth- og videomåling

Med en krydstælling registrers køretøjers (klasseopdelt) bevægelse gennem videoanalyse og med bluetooth udstyr registreres trafikanternes rejsetid mellem opstillede aktive bluetooth enheder i krydsets ben. Ca. 20-25% af trafikanterne har en åben bluetooth enhed, som er mere end rigeligt til at beregne krydsets 'køtid'.

Krydstlællingen udføres normalt over 12 timer og køtiden måles løbende online over 1 uge. Hvor mange køretøjer kører gennem krydset i spidsbelastningen og hvor lang tid tager det dem at komme igennem (køtid?). Ved at kombinere bluetoothmålingen med krydstællingen, kan krydsets belastning måles i mængde og tid.

Bestil en komplet registrering til en fordelagtig pris ved at kontakte os i dag.
Anders Harnæs
Anders har mange års erfaring med rådgivning af trafiktællinger.

KONSULENT

Trafikregistrering
+45 93 40 76 90
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
enter-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram