Vægtstationer - WIM

Vægtstationer - Weigh-in-Motion (WIM)

Vi har igennem en årrække leveret forskellige systemer til detektion af kørende køretøjers vægt (Weigh-In-Motion). Primært er producenten TDS med de markedsledende LINEAS quartz sensorer fra Kistler i vejen. Vi har ligeledes leveret egenudviklet logisk software til at scanne køretøjers vægt fra vores produkter og kan levere systemer til trafikkontrol med udgangpunkt i køretøjers vægt.

For myndighederne er det meget vigtigt at kende vægten og udviklingen af vægten over tid for køretøjer, idet dette ligger til grund for algoritmer til at beregne f.eks. slid på vejnettet. Så når man kender fordelingen og antallet af køretøjstyper på en vejstrækning kan man komme med et kvalificeret bud på hvad det vil koste at vedligeholde samme vejstrækning.
WIM systemet er kompatibel med alle til rådighed eksisterende kommunikations muligheder. Data kan sendes til en server på internettet hvorfra de kan hentes manuelt eller automatisk vidresendes vedhæftet en e-mail til en given e-mail addresse.

Vi har fokus på at levere det mest driftsikre og pålidelige system til vægtdetektion af kørende køretøjer og kan med de sidste systemer leveres kompakte IP67 systemer med lavt strømforbrug. Systemerne består for hver vognbane af 2 klassifikations spoler og 2 rækker Kistler sensorer. Systemet kan ligeledes konfigureres således at det kan måle dæktrykket og bredden af dækket der passerer.


Opnå fordele som:

  • Følger standarder
  • 8 vognbaner håndteret i et enkelt system
  • Overvågning af sensorer for fejl
  • RS485 og Ethernet porte
  • GSM/GPRS/3G/4G modem indbygget
  • Klassificering efter metaldistribution i køretøj og hjulvægt
  • Detektion af dæktryk og hjulbredde
  • Bil for bil format (VBV)
  • Mastra-kompatibel data
Benny Nissen
Benny er stifter og ejer af ATKI. Benny er klart den du skal kontakte, hvis du har brug for mere information om en WIM løsning.

KONSULENT

Trafikregistrering
+45 28 97 79 10
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram