Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

CSR - Vi støtter

 • Vi støtter

  Hos ATKI støtter vi meget gerne de projekter, der gør en forskel. En forskel for mennesker i Danmark eller langt fra os.

 • Lokalt og internationalt

  Vi støtter hvert år flere velgørende formål. Det gør vi fordi vi som virksomhed bærer et ansvar for at hjælpe, der hvor vi kan. Vi støtter lokalt og vi støtter ud over landets grænser.

 • Samfundsansvar – vi investerer i mennesker

  At vi som virksomhed har et ansvar for de næste kandidater, der skal ud på arbejdsmarkedet tager vi seriøst. Vi vil meget gerne bidrage til de studerendes færdiggørelse af studierne og har derfor stort set altid en praktikant i huset.

  Det er ikke usædvanligt at flere af vores praktikanter er blevet fastansat efterfølgende.

  Vi bidrager ligeledes også gerne folk i afklarende forløb fx. revalideringsforløb.

 • Miljøansvar

  Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi, hvilket giver en stor milljø fordel.

  Vi ender hvert år op med mange batterier, stål og anden materiale, der skal til affald. Dette håndterer vi efter lovgivningen og deponerer på genbrugsstationen.

  I dagligdagen har vi på kontorgangene også fokus på at skåne miljøet – det kan være i form af at begrænse antallet af kopier eller affaldssortering. Det er en selvfølge at alle medarbejdere bakker op om at skåne miljøet.