Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

Løsninger

Trafiksikkerhed

 • NavTech Radar

  NavTech's ClearWay er et motorvejssikkerhedssystem designet til at fremme sikkerheden på motorveje og i tunneler. Systemet er i stand til at levere en komplet suite af applikationer til automatisk hændelsesdetektion, f.eks. når der opstår kødannelser, stop eller ulykker.

 • Toronto

  Et torontoanlæg medvirker til at gøre bilister mere opmærksomme på steder med bløde trafikanter, som krydser vejen. Er der f.eks. blink ved en fodgængerovergang, vil det automatisk få bilisten til at sænke farten. Vi har forskellige løsninger.

 • Skoleblink

  Skolepatruljeblink med mulighed for klokkeslæt- og kalenderstyring. Gør det super simpelt for skolepatruljen ved at aktivere skolepatruljeblinket med en smart-nøglering, når de ankommer og evt. automatisk sluk-funktion. Solcelle som option.

 • Skolevarsling

  Vi tilbyder A22-tavler i en ‘standard’- og en kombineret ‘fartviser og skolepatruljeudgave’, hvor man opnår fordelene ved disse to tavletyper i én og samme enhed. Kombiversionen har indbygget hastighedsradar og automatisk skeduleret skift mellem tilstandene.

 • Krydsende cyklister

  Systemet for advarsel af ‘krydsende cyklister’ er en god måde at gøre bilister opmærksomme på, at hér er der et farligt kryds, der nu passeres. Tavlerne supplerer de faste pladetavler, der ofte bliver mere eller mindre ‘usynlige’ for den travle og stressede bilist.

 • Busstopbelysning

  Skab mere tryghed ved busstoppestedet efter mørkets frembrud og hjælp buschaufføren med at se de ventende passagerer. Systemet består af en PIR-sensor, et armatur, en batterikasse, en lampe og en mast med solcelle. Automatisk tænd-og-sluk.

 • Markeringslys

  LED-lamper/-studs installeret i vej og på cykelsti giver mulighed for højere sigtbarhed og dermed større trafiksikkerhed. Lys fra lamperne giver mere opmærksomhed omkring et fodgængerfelt, en vanskelig vigepligt/stoplinje, en mørk vej/cykelsti eller bare som markering.