Løsninger

Parkering

 • Rampestyring

  Rampestyringsløsning med termiskekameraer og mini-signalanlæg, for optimering af trafikken til og fra parkeringsområdet. Lavere etableringsomkostninger i forhold til den traditionelle løsning med nedfræsning af spoler i kørebanen. Nem og og hurtig opsætning af teknisk udstyr.

 • Gatekeeper

  Gatekeeper er en non-desktruktiv parkeringsløsning med nøjagtig ind/ud tælling af køretøjer til et p-område. Den erstatter traditionelle spoler med "virtuelle spoler", der indtegnes i softwaren og tilsidesætter derfor behov for nedgravning af fysiske spoleenheder.

 • Flowparkering

  Parkeringsløsning, der gør livet nemt. Ingen bomme. Ingen billetter. Ingen p-vagter. Ved brug af ANPR scannes nummerpladen ved ind- og udkørsel. Parkeringensperioden starter automatisk, når bilisten ankommer og stopper, når bilisten forlader p-området. Mulighed for betaling op til 48 timer efter udkørsel.

 • ATKI AVD

  24/7 detektion i realtid af op til 50 pladser pr. kamera. Kameraer oplæres i genkendelse af biler og p-båse via machine learning og selvkalibrerende funktion modvirker ophobning af fejl. Non-destruktiv løsning med høj nøjagtighed.

 • Pladsdetektering

  Singe Space Detektering (SSD) / enkeltpladsdetektering giver en pålidelig parkeringsinfo og hjælper parkanten via farvede LED-lys i loftet. Kombinér løsningen med henvisningstavler, der viser antallet af ledige pladser til gavn for både gæster, erhvervsdrivende samt miljøet.

 • P-henvisning

  Vi tilbyder komplette p-henvisningssystemer, både i parkeringshuse og i byens gader (p-vejvisning). Med anvendelse af et p-vejvisningssystem ved byens større indfaldsveje reduceres den søgende trafik, da bilister nemt guides til de frie parkeringspladser.

 • Terminaler

  Strada S5 er en topmoderne og miljørigtig p-automat, der muliggør kontaktløs betaling med mange korttyper, dataovervågning i realtid via styresystemet WebOffice samt mange muligheder for konfiguration (sæsonbestemt osv.). Solcelle på toppen som option.

 • Adgangsparkering

  Automatiseret bom eller portsystem med mulighed for whitelistning via aflæsning af nummerplade eller tags. Vi har både løsninger til automatisk adgangskontrol, hvor brugeren har forudkøbt adgang til parkering og løsninger, hvor kunden betaler på stedet.