ATKI deltager på årets INTERTRAFFIC-messe i Amsterdam d. 16-19. april. Vi vil være at finde sammen med StührenbergStand 01.152.

Løsninger

Personregistrering

 • Udendørs tællinger

  Tælling via infrarød sensor af gående, hesteryttere, cyklister osv. på stisystemer og andre åbne områder i naturen eller langs gader og stræder i byen. Tilgå online dashboard med oversigtskort over dine tællere og se statistik i realtid.

 • Indendørs tællinger

  Driver du en fysisk forretning, et center eller en anden type butik, hvor der dagligt kommer kunder, så kan du have stor gavn af en kundetæller. Få adgang til live-data samt historiske data og statistik via online dashboard. Klassificér ud fra parametre som køn og alder.

 • Anti-tyveri kontrol

  Undgå tyveri på lageret. Automatiseret stikprøvekontrol med tilfældig udvælgelse af medarbejdere. Præventiv i stedet for punitiv. Ingen forudindtagethed eller mistænkeliggørelse af individer.

 • GoodVision persontælling

  GoodVision er et avanceret tælle- og klassificeringssystem baseret på video-kildemateriale. Få indsigt i ikke bare personantal men også bevægelsesbaner og stoppetider. Systemet kan også tælle og klassificere andre trafikemner.

 • Tilfredshedsmåler

  Bliv klogere på tilfredshedsgraden af dine kunder og besøgende med denne stilrene og solide tilfredshedsmåler-stander med online dashboard. Fås også i version med mulighed for udskiftning af spørgsmål.