Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

Løsninger

Personregistrering

 • Udendørs tællinger

  Persontælling – infrarød sensor til tælling af gående, hesteryttere, cyklister osv. på stisystemer og andre åbne områder i naturen eller langs gader og stræder i byen. Tilgå online dashboard med oversigtskort over dine tællere og se statistik i realtid.

 • Indendørs tællinger

  Kundetælling / persontælling indendørs – driver du en fysisk forretning, et center eller en anden type butik, hvor der dagligt kommer kunder, så kan du have stor gavn af en kundetæller. Få adgang til live-data samt historiske data og statistik via online dashboard. Klassificér ud fra parametre som køn og alder.

 • Anti-tyveri kontrol

  Undgå tyveri på lageret. Automatiseret stikprøvekontrol med tilfældig udvælgelse af medarbejdere. Præventiv i stedet for punitiv. Ingen forudindtagethed eller mistænkeliggørelse af individer.

 • GoodVision persontælling

  GoodVision er et avanceret tælle- og klassificeringssystem baseret på video-kildemateriale. Få indsigt i ikke bare personantal men også bevægelsesbaner og stoppetider. Systemet kan også tælle og klassificere andre trafikemner.

 • Tilfredshedsmåler

  Bliv klogere på tilfredshedsgraden af dine kunder og besøgende med denne stilrene og solide tilfredshedsmåler-stander med online dashboard. Fås også i version med mulighed for udskiftning af spørgsmål.