Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

Løsninger

Trafikregulering

 • VMS tavler

  En VMS-tavle kaldes også for en variabel tavle. Den kan leveres som en stationær løsning eller på en trailer til brug f.eks. i forbindelse med mindre kampagner. Vi kan levere alle tænkelige typer VMS-tavler – kun fantasien sætter grænser.

 • Byport

  Slå et slag for trafiksikkerheden og din bys synlighed med denne elegante byport lavet i samarbejde med Milewide. Den samlede løsning består af LED-baseret byport med fartviser, byskilt samt gadelampe (option).

 • Hastighedstavler

  Vi leverer moderne kvalitets C55 tavler, der er gennemtestet i praksis, til effektiv hastighedsnedsættelse i land og by, ved f.eks. skoler og andre institutioner. Vi tilbyder også C55-tavler i en kombineret udgave med fartviser.

 • Mobil Fartviser

  Som alternativ til vores stationære fartviser, tilbyder vi en mobil fartviser leveret på trailer. Fartviseren har batteritid op til 14 dage og er oplagt, når fartviseren skal opsættes i en begrænset periode, f.eks. i forbindelse med vejarbejde mv. Mulighed for leje.

 • Fartviser

  Den spolebaserede fartviser er relevant på strækninger med stor trafikmængde og hvor der er tendens til overskridelse af hastigheden. Installationen består typisk af 2 spoler, der nedfræses før fartviseren. Overvåg og styr fartviseren via Fartviser.dk.