Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

Løsninger

Trafikregistrering

 • Slangetælling

  Den klassiske slangetælling, også kaldet snittælling, er trafiktælling via gummislanger, der giver information omkring køretøjstype, antal og hastighed. Klassifikation i VD14 eller VD11.

 • BlackCat tællestation

  BlackCAT Compact PLUS er det seneste skud på stammen for spolebaseret trafikregistrering af både biler og cykler. BlackCAT er designet til at imødekomme de seneste krav til klassifikation (VD14-16) og kan køre flere registreringstyper samtidig.

 • FMA tællestation

  FMA er en fleksibel og modulopbygget tællestation, der ved hjælp af spoler eller radar kan registrere trafikken, herunder måle hastighed og længde samt klassificere vha. signaturgenkendelse for den enkelte bil.

 • TOPO boks/kantpæl

  TOPO-konceptet er udviklet til at registrere trafikken på en vej med 2 vognbaner i hver sin retning på en effektiv og fleksibel måde. Udstyret kan leveres som en TOPO-boks, der monteres mildertidigt eller permanent på en mast, eller i en tro kopiaf en dansk kantpæl.

 • ANPR Mobil

  Automatisk nummerpladeregistrering (ANPR) er oplagt til måling af rejsetider / trafikafviklingstider og til analyse af gennemkørselsforhold. Udbyttet af en ANPR-måling kan sidestilles med kombinationen af slangetælling og opslag af nummerplade i motorregisteret.

 • Videotælling

  Videotælling er en oplagt form for trafiktælling til f.eks. kryds og rundkørsler. Som standard klassificeres køretøjer, men der er udvidet mulighed for fodgængere og cykler som tilvalg. Videokvaliteten muliggør ikke persongenkendelse eller nummerpladeregistrering.

 • Cykeltælling

  Vores cykeltælling (standardløsning) er baseret på teknologien ZELT, der gør brug af induktive spoler. Dedikeret online-dashboard med oversigtskort og statistik i realtid. Mulighed for skræddersyet cykelbarometer med dynamisk LED-display.

 • Vægtstationer / WIM

  Få kendskab til vægten af køretøjer og udvikling af vægten over tid til beregning af slid på vejnettet mv. Data kan sendes til en server på internettet, hvorfra de kan tilgås via dashboardet WeightMate.dk og/eller automatisk videresendes via e-mail.