Udendørs persontælling

Detektering i det fri

af gående, motionister, cyklister, hesteryttere, kayakroere osv.
  • Nøglefærdig løsning 
  • Retningsbestemt detektering
  • Nem at installere og skjule
  • Op til 2 års batterilevetid
  • Automatisk dataoverførsel til vores software
Vores mest anvendte persontæller til udendørs brug er baseret på passiv-infrarød pyroelektrisk teknologi og den innovative ORION algoritme, der sikrer præcis (og diskret) registrering samt klassificering af emner (gående, cyklister osv.). Denne tælleteknologi er omkostningseffektiv og især oplagt til tælling af trafikstrømme langs stier og gennem byens korridorer.

I visse situationer, f.eks. på pladser og andre åbne arealer uden åbenlyse passager, kan det dog være mere oplagt at anvende vores kamerateknologi med kunstig intelligens. Kontakt os for at høre mere.

Hvor vil du foretage tælling?

Bypillen tæller og klassificerer retningsbestemt alle trafikanter ad stier og korridorer, herunder cyklister, scootere, rulleskøjteløbere, skateboardere osv. Den er kompakt, vandtæt og særdeles modstandsdygtig over for eventuelle hærværksforsøg. Og da den samtidig er lavet til at falde i ét med bymiljøet påkalder den sig meget lidt opmærksomhed i det hele taget.

Bypillen er en nøglefærdig løsning, der drives af det indbyggede batteri, og da batteriet kan holde i op til to år (potentielt mere, afhængig af brug), er der tale om en nærmest vedligeholdelsesfri løsning (batterierne kan nemt udskiftes). Samtidig er der mulighed for at foretage opgraderinger og vedligehold fra distancen vha. softwaren.

Bypille med infrarød sensor

Vores bypille er en robust, pålidelig og velanvendt persontæller. Den nøjagtige, state-of-the-art sensor anbringes  i en særdeles modstandsdygtig og diskret metalstolpe, egnet til det ofte barske bymiljø. Systemet kombinerer en fysisk tæller med en brugervenlig software til at analysere dit tællested, forstå trends (såsom time-, dags- og månedsmønstre) og dele disse data med eventuelle partnere. Bypillen er den ideelle løsning til at afdække belægningstendenser på fortove, fælles stier, gågader, bystier, parker og haver.

Tælleboks med infrarød sensor

     - Til både midlertidige og permanente tællinger
Dette er vores mindste og letteste persontæller. Den er bygget på samme infrarøde sensorteknologi som vores bypille, men det lille boks-formede hylster gør den velegnet til både midlertidige og permanente tællesituationer. Den kan nemt installeres på byens eksisterende inventar som f.eks. hegn, lygtepæle og master.

Analysér dine tælledata med vores analyseværktøj

Både bypillen og tælleboksen kan kobles sammen med vores analyseværktøj og desuden styres vha. den dedikerede app til iOS og Android.

Data kan overføres til Mastra!

Vores analyseværktøj kræver ikke, at du installerer en masse software. Det er bygget op som en sikker online-portal i HTML5-format, hvilket gør det let tilgængeligt med personligt brugernavn og adgangskode. Systemet gør det muligt at dele data i realtid mellem flere brugere. 

Platformen kan tilgås via computer, tablet eller telefon, og kræver blot en internetforbindelse. Tælledata overføres automatisk til platformen via GSM-transmission

Vejr og specielle begivenheder

Med vores analyseværktøj kan du nemt blive klogere på, hvordan vejrforhold og specielle begivenheder har påvirket dine besøgstal. 

Se videoen:

Diskret sensor i naturen

Ønsker du en diskret persontæller, der falder i ét med den omkringliggende natur og påkalder sig minimal opmærksomhed, så har vi svaret med denne naturpille i træ.

Vi har også erfaring med mere skræddersyede løsninger som f.eks. installation i træstammer og specialbyggede "fuglekasser".

Kun fantasien sætter grænser.

SLAB trykplade

- Den usynlige løsning

SLAB trykpladen er en permanent tælleløsning, der kan nedgraves i en hvilken som helst jordbund, hvorefter den registrerer mikro-variationer i tryk (min. 10 kg - maks. 3,5 ton). 

Data indsamles i en  separat "data-logger" enhed, der også nedgraves eller skjules og som sender data automatisk videre til dit online dashboard via GSM/4G.

Systemet er kalibreret således, at to fødder fra den samme person stadig kun registreres som én person. 

Modulært system


SLAB er ideel til stier og smalle passager, men trykpladerne kan kobles sammen på modulær vis og dermed dække større arealer.

HAR DU SPØRGSMÅL? KONTAKT OS

Michael Holm
Michael har stor erfaring med personregistrering og kundetælling. Han kender markedet og de nyeste teknologier.

KONSULENT

Personregistrering
+45 31 45 57 65
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram