Signalanlæg

Intelligente signalanlæg

Fremtiden hedder OCIT og bør indeholde detektorer, når ATKI rådgiver om signalanlæg. 

ATKI er den mest erfarne leverandør med viden om trafikstyringssystemer, ITS og teknisk infrastruktur. Om det er en komplet installation af et nyt kryds eller en optimering af eksisterende kryds løser vi opgaven.
Vi har kigget i krystalkuglen og kan rådgive dig i, hvordan du forbedrer fremkommeligheden i byens lyskryds og sikre at være på forkant med fremtidens trafikstyring.

Vi leverer i hele Danmark.

Vælg kategori

Lanterner

Fremtidssikrede LED-lanterner 
LÆS MERE

Styreapparater

Moderne trafikstyring
LÆS MERE

Overvågning

RetCon overvågning
LÆS MERE

Detektorer

Kameraer, radarer, spoler mv.
LÆS MERE

Fodgængertryk

Berøringsfrie kontakter mv.
LÆS MERE

Smart City

Fremtidens bytrafik
LÆS MERE

SMART CITY 

Der bliver talt meget om Smart City rundt i landets byer og kommuner. Men hvad er Smart City egentlig? Smart City handler i sin grundform om anvendelsen af data og IT-løsninger, der tilfører værdi til by og infrastruktur til gavn for borgerne og byens effektivitet. 

Et helt konkret eksempel fra København på et Smart City initiativ er, at cyklister via skærme på cykelstierne kan se om de skal sætte farten op eller ned for at nå grøn bølge i de næste lyskryds.

LÆS MERE
Martin Jeppesen
Martin er ekspert på sit område, og der er ikke mange ting han ikke ved om signalanlæg. Han har mange års erfaring og er præcis den person, som du gerne vil i dialog med, hvis du har spørgsmål.

SALG & RÅDGIVNING

Signalanlæg
+45 50 60 11 11
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram