Styreapparater

OCIT styresystem

OCIT er uden tvivl fremtiden, når vi taler om styresystem til signalanlæg. Med OCIT kan du undgå leverandørafhængighed. Det vil sige, at du kan til hver en tid, skifte din controller ud med en ATKI controller og uden problemer koble den på dit eksisterende signalanlæg. Uanset hvilken styresystem og/eller leverandør du har brugt før.

Styreenheder:
Med en åben OCIT protokol opnås den største fleksibilitet. Det er muligt at lave ændringer fra dag til dag i lyskrydset. Det vil sige, at du som bruger, ikke længere skal vente flere måneder på at din leverandør foretager en ændring.

Via et OCIT-baseret overvågningsanlæg kan styreapparaterne overvåges og styres, dvs. alle de kommandoer (ændring af programmer, parameter, forlængelse af grøntider m.m.), som er specificeret i OCIT-protokollen kan styres fra overvågningsanlægget og naturligvis også på selve styreapparatet.Styreapparatet er udført i standard 19” rack.
Fordele ved OCIT:
 • Veldefineret protokol
 • Håndter parkeringsanlæg, trafiksignal og farttavler i samme setup
 • Bedre fremkommelighed
 • Frit valg af leverandør

STm.5 - Den intelligente løsning til ethvert kryds

Styreenheden STm.5 er ideel både teknisk og økonomisk til alle typer signalanlæg. Alle enheder i STm.5-serien har et modulært design og har flere processorer, der arbjeder uafhængigt af hinanden. Vi kan derfor garanterer maksimal ydevene, påligeliged og funktionel sikkerhed.

Derudover kan STm.5-serien integreres med alle fælles grænseflader og kontrolmetoder.
Konfiguration:
 • LISA+
 • TRELAN/TRENDS
 • VS PLUS
Se fulde feature-liste her.

STvisio betjeningspanel

Kan også fås som retrofit kit til eksisterende STm.5 enhederne. Det særlige højdepunkt for STvisio er den fleksible brugerdefinerede brugergrænseflade.

Den nye intuitive 7 "touch-operatørpanel til STm.5 / STm.6 er kendetegnet ved dets intuitive navigation og mange funktioner. Et animeret kort garanterer et klart overblik over signalgrupper, detektorer og AP.værdier for hvert kryds.
Brugerdefinerede brugergrænseflader kan konfigureres til individuelle brugergrupper, f.eks. for at undgå operatørfejl.

Desuden kan driftslogs, signaloptagelser og arkivdata gemmes på en datalagringsenhed via USB-porten. Eksisterende operatørpaneler fra STm.5-serien kan erstattes med STvisio. Nye styreenheder kan også leveres med STvisio.
Tekniske features:
 • Nedtællingstid 1-15 sekunder
 • LED matrix
 • Installation in Ø200 mm signalhoveder
 • Cifferhøjde 100 mm
 • LED-intensiteten styres af lysstyrke-sensorer

Adgang til vedligeholdelse og kontrol via tablet

En android tablet kan bruges som betjeningsterminal via WLAN. Dette giver montøren mulighed for at betjene systemet fra sin bil under dårlige vejrforhold.

Denne mobile kapacitet gør installation og vedligeholdelse særdeles bekvem.

STGPS FreeWay - Grønt lys til udrykningskøretøjer

På trods af blinkende blåt lys og sirener, er der ofte ingen nem vej gennem den tunge trafik for et udtykningskøretøj. STGPS kan hjælpe, når hvert minut tæller.

Vores gennemtestet styresystem muliggør nemlig et skrift til grønt, når udrykningen nærmer sig krydset. Brandvæsen, politi eller ambulance køretøjer, der er udstyret med en STGPS FreeWay enhed registreres i god tid
og trafiksignalet skifter til grønt.

Det intelligente system bestemmer køretøjers placering via GPS koordinater og sender dataene til signalanlæggene. Systemet aktiveres enkelt ved at tænde enheden på udrykningskøretøjet.

Et tunnelsikkert GPS-link installeres i køretøjet til dette formål, hvorved et understøttende lokaliseringssystem sikrer en pålidelig bestemmelse af køretøjets placering selv under ekstreme forhold. Al kommunkation mellem køretøjet og signalanlægget er fuldautomatisk - uden yderligere aktivitet fra føreren. I nødstilfælde kan udrykningskøretøjet således krydse krydset sikkert uden at miste tid og ændre rute.
Søren Jensen
Søren er ekspert på sit område, og der er ikke mange ting han ikke ved om signalanlæg. Han har erhvervet flere årtiers erfaring og er præcis den person, som du gerne vil i dialog med, hvis du har spørgsmål.

ANSVARLIG

Signalanlæg
+45 31 18 10 32
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
enter-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram