Indendørs persontælling

Hvorfor tælle ens kunder?

Driver du en fysisk forretning, et center eller en anden type butik, hvor der dagligt kommer kunder, så kan du have stor gavn af en kundetæller.

Du ved udfra antal betalinger, hvor mange betalende kunder du har. Men ved du hvor mange besøgende, der er i butikken, som ikke ender som en betalende kunde?

Og hvorfor gør de ikke det?

Få overblik over dit kundeflow

De data en persontæller indsamler, gør dig klogere på dit kundeflow og hjælper dig med at konvertere besøgende til reelle kunder. En kundetæller kan for eksempel indsamle data om køn, alder, hvornår dine kunder kommer ind i butikken og går igen. Vi kan også koble din persontæller op på en vejrstation, så du kan se sammenhængen mellem kunder og vejret.

Optimér din forretning

En kundetæller kan desuden kombineres med et system, der tracker, hvordan dine kunder bevæger sig i din forretning. Det gøres via heatmaps, så du kan identificere “kolde områder” og hele tiden optimere mod at finde de bedste placeringer til dine varer.

De indsamlede data kan også bruges til vagtplanlægning, så du ikke har for mange medarbejdere på arbejde, når der ikke er nogle kunder. Alt indsamlet data sendes til et online system, hvor du kan logge ind og dykke ned i data – blandt andet i grafer. Det er naturligvis muligt at eksportere persontæller data i alle gængse formater.

Alder, køn og tilfredshed

Vi tilbyder både simple persontællere med tælling via infrarød stråle samt mere avanceret tælling med fokus på alder, køn med mere.

Vi leverer også kundetilfredshedsmålere, hvis du ønsker at supplere dataindsamlingen med data om kundetilfredshed, der kan give dig indsigt i, hvor tilfredse kunderne er med din forretning.

Se vores nye tilfredshedsmåler med stander her.

Kunderne siger:

 • Simon Tørnqvist Front

  IT System Administrator, Experimentarium
  Vi har hos Experimentarium forsøgt os med flere forskellige persontællere gennem årene, og konklusionen er, at disse enheder fra ATKI fungerer bedst, når vi skal tælle både børn og voksne i tætte grupper.
 • Alida Christiansen

  Centerdirektør, Næstved Storcenter
  ATKI har i forbindelse med Corona-situationen opsat et varslingssystem i Næstved Storcenter. Løsningen benytter kundetælling og visning af kundebelægningen på store TV-skærme i alle indgange. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale ATKI til vores samarbejdspartnere.
 • JAKOB SLOT

  Head of Store Design & Expansion, Shaping New Tomorrow
  ATKI har taget ansvar for drift af Shaping New Tomorrow's kundetælling med stor succes. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale ATKI til vores samarbejdspartnere!

Vores plug-and-play løsning:

Infoskærm med kundevarsling

Er du underlagt restriktioner grundet COVID-19? Så kan du med fordel benytte vores kundetællesystem, som viser antallet af tilstedeværende kunder. Via dette system kan du vise dine kunder, at de er velkomne til at gå ind, eller give dem bedsked om, at stedet er fyldt, og at de derfor må vente.


Dashboard og zoneinddeling

Løsningen kan fås til storskærm, der fungerer godt i store centre, forretninger mm., eller som en mindre tablet-løsning, som kan bruges i mindre områder, musseer, cafeér mv.

Systemet er desuden koblet sammen med vores online dashboard minetællinger.dk, hvor du i realtid kan følge med i dit kundeflow samt se statistik og rapporter.

Endelig tilbyder vi at inddele din forretning i zoner som så efterfølgende kan monitoreres som særskilte enheder.
KONTAKT OS OG HØR MERE

Konceptet forklaret på 30 sekunder 

Michael Holm
Michael har stor erfaring med personregistrering og kundetælling. Han kender markedet og de nyeste teknologier.

KONSULENT

Personregistrering
+45 31 45 57 65

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram