Besøgstælling i Experimentarium

Effektiv tælling af enkeltpersoner og grupper

præcis tælling

Experimentarium er hele Danmarks science center. Siden 1991 har det været tankevækkende og udforsket verden gennem naturvidenskab og teknologi sammen med millioner af nysgerrige børn og voksne.

Experimentarium kom til ATKI med et behov for at tælle indgående og udgående gæster ved deres hovedindgang og dermed holde status på udstillingens belægning. De havde før ATKI været igennem forskellige andre persontællerløsninger, der dog alle havde det til fælles, at de havde problemer med at tælle korrekt, når der var tale om tætpakkede grupper. Og da Experimentarium er en yndet destination for skoleudflugter mv. er det helt afgørende, at systemet kan håndtere store flokke af ivrige skolebørn.

Kundeudtalelse

“Vi har hos Experimentarium forsøgt os med flere forskellige persontællere gennem årene, og konklusionen er, at disse enheder fra ATKI fungerer bedst, når vi skal tælle både børn og voksne i tætte grupper. Derudover har vi ved hjælp af API'en kunnet koble persontællerne sammen med vores interne systemer, så nøgle-medarbejdere altid kan se det aktuelle antal besøgende via deres telefon eller tablet. Vi bruger dermed tællerne til at give målrettet vejledning til større grupper af gæster, der får en bedre oplevelse, når vi guider dem til områder som vi ved er mindre belastede i travle perioder."

Simon Tørnqvist Front

IT System Administrator

Experimentarium

Følg med live – tælledata i realtid

real-time

Experimentarium har valgt at bruge den åbne API til få data sendt direkte til deres interne systemer, så nøglemedarbejere kan tilgå data på telefon og andre devices via virksomhedens egen app.

Til dem, der ikke er interesserede i at rode med API-integrationer, tilbyder ATKI også vores propritære online-dashboard Mine Tællinger, hvorfra du i realtid kan monitorere indgående og udgående persontrafik.

Det er selvfølgelig også muligt at gå tilbage i tid og genkalde historiske tælledata, herunder generere rapporter over tælledata i Excel-format på dags-, uge-, måned- eller årsbasis, hvilket gør det nemt at sammenligne perioder, eller måle effekten af særlige begivenheder og events.

 

Kombinér med tilfredshedsmåling

tilfredshed

Tællesystemet kan kombineres med vores tilfredshedsmåler, der kan overvåges fra samme dashboard, så du får en idé om, ikke bare hvor mange gæster du har, men også hvor tilfredse de har været med oplevelsen.

NB. Data overføres kun i tekstformat og uden nogen form for personlig identificerbar information. ATKI’s sensorer kan konfigureres til at være fuldt ud GDPR-kompatible.

Lignende referencer

Persontælling i Vejle

Vejle Kommune kom til ATKI med et ønske om at tælle persontrafikken på bl.a. rådhustorvet samt den tilstødende gågade. Store pladser kan være vanskelige at tælle præcist, men i samarbejde med GoodVision løftede ATKI opgaven...

Kundetælling i Næstved Storcenter

I forbindelse med COVID19-pandemien valgte Næstved Storcenter at opsætte et varslingssystem baseret på infrarøde persontællere samt 3 storskærme. ATKI har leveret løsningen, der øger tygheden for forretningens kunder, da de ved, hvor mange der er i centeret...