Detektorer

Intelligent detektion

ATKI har analyseret kravene og markedet for detektorer for at finde de bedst mulige produkter til optimal trafikstyring. Dette med fokus på at øge fremkommeligheden samt sikre at løsningen bliver en fremtidssikret løsning.

Alt udstyr, der tilbydes, er fra FLIR, en verdenskendt og anerkendt leverandør med omfattende erfaring opnået gennem
mange år. Vi er en officiel forhandler af FLIR-udstyr. ATKI har også indledt et samarbejde med FLIR om optimering af
trafiktællingsdata og klassificering af køretøjer fra deres udstyr i Danmark.

FLIR bruger en åben protokol til deres udstyr og kan oprette forbindelse direkte til flere typer signalcontrollere uden specielle
interfacekort, der er forbundet til I / O-porte.

Relevante personer har adgang til kontrolinterfacet via en pc med ethernetkabel uden behov for en særlig licens. Det er
muligt visuelt at se, om enhederne registrerer korrekt på videoen. Du kan få livebilleder fra overfarten (videostream). Alt udstyr, der tilbydes, har indbygget fejlregistrering, som gør det muligt for serviceteamet at reagere straks i tilfælde af en
fejl.

TrafiOne - termisk videodetektor

TrafiOne er en alt-i-en sensor til trafikovervågning og dynamisk styring af trafiksignaler. TrafiOne bruger termisk billeddannelse og Wi-Fi-teknologi til at tilpasse trafiksignaler baseret på tilstedeværelsesregistrering af køretøjer, cykler og fodgængere, selv i totalt mørke eller dårligt vejr. Sensoren genererer også data i høj opløsning til måling af rejsetider for forskellige transportformer og for at forbedre trafikstrømmene. TrafiOne inkluderer også et HD-videokamera for yderligere visuel support.

ThermiCam 2 - intelligent videosensor

ThermiCam2 er en integreret termisk sensor og detektor til detektion af køretøjer, bløde trafikanter og bilister, der kører imod færdselsretningen. ThermiCam2 har ikke brug for lys for at fungere, men bruger i stedet den termiske energi, der udsendes fra vejbrugere. Dette gør det muligt for sensoren at registrere bilister og bløde trafikanter om natten, over lange afstande og i svære vejrforhold. ThermiCam2 tilbyder 24/7 trafikregistrering til en bred vifte af applikationer.

TrafiRadar - radar- og videobaseret detektor

TrafiRadar tilstedeværelsessensor er en kombination af videosensor og radar. TrafiRadar bruges typisk til stoplinje og overskridelsesregistrering, trafikadaptive systemer og dilemma-zone beskyttelse. Den er således med til at forbedre trafiksikkerheden og effektiviteten i signalkryds. TrafiRadar advarer trafiklysregulatorer, når et køretøj er til stede i dilemma-zonen og øger sikkerheden ved enten at forlænge det grønne eller røde lyssignal. 
Søren Jensen
Søren er ekspert på sit område, og der er ikke mange ting han ikke ved om signalanlæg. Han har erhvervet flere årtiers erfaring og er præcis den person, som du gerne vil i dialog med, hvis du har spørgsmål.

ANSVARLIG

Signalanlæg
+45 31 18 10 32
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
enter-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram