Overvågning

RetCon - direkte kontrol med overblik

ReTCon er baseret på vores ultramoderne, modulære trafikstyringssytem. Dette produkt er overordnet alsidigt, sikkert og er grundigt testet. Fra kommunukation og overvågning af individuelle signalsystemer til styring af komplekse trafik situationer med ReTCon Online, ReTCON Center og ReTCON Compact dækker dette højtydende system alle krav.

ReTCon muliggør omfattende, differentireret og tidsmæssigt ubegrænset kommunkation med alle tilsluttede trafiksignalsystemer. Systemet kan begrænses til at forespørge kun de mest akutte fejlmeddelelser, men tillader også tæt, løbende kommunikation mellem de tilsluttede systemer og kontrolcentret. Pålidelige og konstante statusanalyser sikrer de hurtigste reaktioner.

RetCon Online - online til enhver tid

Med ReTCon Online har operatøren et fuldt overblik over al information - uanset hvornår eller hvor. Den eneste forudsætning er en PC med internetadgang. Adgang til systemet kan fås i løbet af få sekunder uden at forstyrre andre arbejdsopgaver.

Med ReTCon Online er brugeren alle de nødvendige oplysninger om driftstatus for de tilsluttede signalanlæg samt evt. uoverensstemmelser.
Vi overtager den komplette vedligholdelse og administration af systemet og sikrer, at datene altid er opdateret.

ReTCon Online skiller sig ud med sin nemme håndtering. Det intuitive brugervejledningssystem sikrer en hurtig og enkel introduktion til systemet.

RetCon Center - kan styre en hel by

ReTCon Center varianten tilbyder et komplet trafikstyringscenter, der overtager den komplette kontrol af en hel by, hvis det er nødvendigt. 

Dette alsidige centrale trafikstyringssystem muliggør styring af f.eks. en bymidte med en høj tæthed af trafiksignalsystemer via dedikerede linjer. Forstadsområder, der ikke retfærdiggør en dedikeret linje, kan nemt tilsluttes ReTCon Center via mobilkommunikation.

Denne løsning giver således en optimal kombination af teknisk udvikling, praktisk håndtering og dokumenteret ydeevne.

RetCon Compact - til udendørs brug

ReTCon Compact er designet til udendørs brug. Trafikcomputeren kan koordinere hele gader eller foretage et automatiseret programvalg via en trafikafhængig makrokontrol. ReTCon Compact tilbyder tilslutningsmuligheder for op til 30 trafiklys. Kernefunktionerne i systemet omfatter permanent adgang til procesdata, konfigurerbar meddelelse videresendes via e-mail, SMS, dataforbindelser til andre systemer og fjernbetjening af trafikstyringer via OCIT.
Tekniske features:
 • Forbindelse af op til 30 traffiksignal-systemer
  • OCIT version 1.1 og 2.0
  • Dedikeret linje
  • DSL-/fiberoptisk forbindelse
 • Message-forwarding via e-mail, SMS og/eller fax
 • Trafik-aktueret styresystem med trafik-baseret switching
 • Data-link til andre systemer
  • Trafikingeniør arbejdsstationer
Drift:
 • Flerbrugersmulighed og brugerstyring
 • Status-visning i overblikskort
 • Visualisering i lokationsplan
 • Præsentation af procesdata fra et trafiksignal-systemr
 • Præsentation af arkiverede besker og offentlig transportdata
Søren Jensen
Søren er ekspert på sit område, og der er ikke mange ting han ikke ved om signalanlæg. Han har erhvervet flere årtiers erfaring og er præcis den person, som du gerne vil i dialog med, hvis du har spørgsmål.

ANSVARLIG

Signalanlæg
+45 31 18 10 32
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
enter-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram