Trafikregistrering

Fra data til indsigt

Vi tilbyder løsninger, der kan afdække et hvert behov indenfor trafikregistrering. Vi gør det med omhu og en kvalitetsbevidsthed, der sikrer det bedste resultat.

Vi løser både stationære tællinger, periodiske tællinger og ad hoc tælllinger.

Fra opsætning til indlæsning i Mastra – ATKI står gerne for hele tælleprocessen. Lige fra opsætning af udstyr til levering af data. Skal data indsendes i Mastra, kan vi også løse det. Vi kan håndtere oprettelse af sted-id, indlæsning samt stedfæstelse, hvis dette ønskes.

Vælg kategori

Stationære tællinger

Spoler og radarstationer
LÆS MERE

Midlertidige tællinger

Slangetællinger og radarmålinger
LÆS MERE

Krydstællinger

Også kaldet videotællinger
LÆS MERE

Rejsetidssystemer

Bluetooth, FLOW, ANPR
LÆS MERE

Vægtstationer

Weigh-in-motion (WIM)
LÆS MERE

Fartviser.dk

Fartviser tilknyttet mobile GPRS
LÆS MERE

Tælleplan?

Fra opsætning til indlæsning i Mastra - ATKI står gerne for hele tælleprocessen. Lige fra opsætning af udstyr til levering af data. Skal data indsendes i Mastra, kan vi også løse det. Vi kan håndtere oprettelse af sted-id, indlæsning samt stedfæstelse, hvis dette ønskes.
Anders Harnæs
Anders har mange års erfaring med rådgivning af trafiktællinger.

KONSULENT

Trafikregistrering
+45 93 40 76 90
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram