Parkering

Fremtidens parkering

Vores løsninger spænder over betalingsparkering via parkeringsautomater til parkeringshenvisning- og større P-informationssystemer. Vores løsninger er baseret på trådløse sensorer, videodetektering samt LED informationstavler.

ATKI tilbyder også ydelser som rådgivning, installation, drift og vedligeholdelse.

Blandt vores seneste installationer kan nævnes Field's, Bruuns Galleri, Odeon i Odense, Rigshospitalets personaleparkering, ITP (Intelligent Truck Parking) samt parkeringshenvisning i Ribe og Esbjerg by.

Vi leverer løsninger til både inde og ude – til parkeringsområder, til parkeringshuse samt private parkeringskældre.

Vælg kategori

P-henvisning

P-henvisning og wayfinding
LÆS MERE

Single Space Detection (SSD)

Detektering af enkeltpladser
LÆS MERE

Tællesystemer & skiltning

Tællesystemer, dynamiske tavler mv.
LÆS MERE

Betalingsautomater

Solceller, LCD-skærm, online dash...
LÆS MERE

Flowparkering

Bomfri og billetløs parkering
LÆS MERE

Adgangsparkering

Nummerpladegenkendelse (ANPR)
LÆS MERE
ATKI har leveret og idriftsat vores nye intelligente p-henvisnings-system i Field’s, der er med til at optimere parkeringsoplevelsen for brugerne af de ca. 3.000 p-pladser i vores forskellige p-områder. Vi er fuldt tilfredse med funktionalitet og kvalitet af hele systemet

STEFAN BRENNECKE

Technical Manager
Steen & Strøm

ATKI har leveret og installeret et p-betalingssystem her på Rønne Havn, hvilket har øget fleksibiliteten for parkerende, da vi tidligere kun tog imod mønter. Betalingsproceduren på automaten opleves som brugervenlig for vores parkerende, og ATKI har sørget for fleksibel service og hurtig installation.”

RENO KURE

PFSO / IT-Manager
Rønne Havn

Parkeringsbommen ved Dragsholm Slot giver besøgende til park og skov mulighed for at bidrage til vedligehold og udvikling af vores fælles kulturarv. Gæster til slot og restauranter får et signal om eksklusivitet og parkerer u/b vha. en kode.

THOMAS KJELFRED

Head of Projects 
Dragsholm Slot

P-automat med solceller

Parkeringsautomater er det fysiske bindeled mellem den parkerende og parkeringssystemet og giver kunder mulighed for nem og hurtig betaling. Automaterne skal være hårdføre, pålidelige og ikke mindst nemme at anvende. Og så gør det jo ikke noget, at der også er tænkt på miljøet. 

Miljøvenlig

Mere end 95% genanvendelse.
Thomas Holm 
Thomas har mange års erfaring med parkeringsløsninger. Det er uden tvivl ham, I skal have fat i – hvis I søger viden om tidens parkeringsløsninger

KONSULENT

Parkering
+45 51 78 80 40
SEND E-MAIL

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram