ATKI holder Åbent Hus på Transportbuen i Næstved den 1. juli 2024 i anledning af 20 års jubilæum. Interesseret i at deltage? >>Klik her<<

ANPR - Til Offentlige

På denne side finder du en beskrivelse af vores ANPR (Automatisk nummerpladeregistrering) løsning rettet mod det offentlige, der ønsker at optimere deres parkeringsanlæg. Er du derimod en privat virksomhed kan du med fordel benytte knappen herunder:

Gå til 'ANPR - Til Private'

Gør livet nemt for de parkerende

Detailhandlen i rigtig mange byer har det rigtigt svært, og en af løsningerne til at skabe et bedre miljø i byerne, er at vælge en innovativ og brugervenlig parkeringsløsning, der sikrer at de handlende og turister ikke får unødvendige parkeringsbøder.

ATKIs ANPR-parkeringsløsning kan håndtere tidsbegrænset og betalingsparkering.

ANPR-Parkeringsløsningen er tiltænkt større afgrænsede parkeringsanlæg på terræn, parkeringshuse og parkeringskældre. Ligeledes kan parkeringsløsningen tilpasses og arbejde sammen med de fleste af de løsninger kommunerne allerede benytter for håndtering af parkering.

De handlende og turister kan oprette sig som bruger i systemet én gang, og skal så aldrig mere tænke på parkering og betaling, systemet styrer alt automatisk. Systemet kan ligeledes administrere parkeringslicenser som er udstedt af kommunerne og andre på de forskellige parkeringsanlæg.

Sådan fungerer systemet:

ATKI er en del af AutoPay-familien, Europas mest udbredte ANPR-parkeringssystem.
Se alle referencer her

Muligheder for betaling:

Revolutionér din parkeringsstyring med vores ANPR-baserede og datadrevne platform.

  1. Reducer dine omkostninger

    Barrierefri parkering betyder ikke mere dyrt hardware, vedligeholdelse og personale på stedet.

  2. Lås op for nye indtægtskilder

    Øg din lønsomhed med innovative løsninger, der er skræddersyet til en branche i udvikling.

  3. Styrk dit brand

    Løft din virksomhed med bæredygtige og kundevenlige løsninger.

Powered by

Kontakt os:

Thomas Holm

Thomas har mange års erfaring med parkeringsløsninger. Det er uden tvivl ham, I skal have fat i – hvis I søger viden om tidens parkeringsløsninger