Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

Cykelbarometer i Vejle

cykelbarometer til Vejle

Se videoen

ATKI installerer cykelbarometer i skræddersyet 'Tour de France'-stil til Vejle Kommune

Tour-feber på vej til Vejle

tour de france

I forbindelse med ‘Tour de France’ etapeafvikling i Danmark i juli 2022, har ATKI, i samarbejde med Vejle Kommune, rejst et førertrøje-farvet cykelbarometer ved DGI Huset i Vejle.

Vejle Kommune ønskede et cykelbarometer i skræddersyet design med både deres egen branding (logotype og våbenskjold) og ‘Tour de France’ særpræg, til dels for at sætte yderligere fokus på cyklismen i byen, men i særdeleshed for at kaste lidt ekstra tour-støv over gadebilledet i foregribelse af Tour de France’s snarlige indtog i Danmark.

Cykelbarometeret tæller forbipasserende cyklister ved hjælp af nedgravede spoler i cykelstien. Display’et viser både antallet af cyklister på den pågældende dag samt det samlede antal cyklister for indeværende år.

Derudover vises dato, klokkeslæt, temperatur samt et scrollende tekstbudskab. Vejle Kommune har selv mulighed for at ændre sidstnævnte fra distancen, hvilket gør installationen mere dynamisk og interaktiv.

Se flere billeder fra installationen herunder og læs mere om Vejles ‘Tour de France’ tiltag på tour.vejle.dk.

Du kan læse mere om vores cykeltælling- og cykelbarometer-løsninger ved at klikke her.

Lignende referencer

35 kantpæle til Vejdirektoratet

Vi har leveret 35 stk. kantpæl til Vejdirektoratet, men ikke bare hvilken som helst kantpæl. Denne har nemlig indbygget batteri og radarenhed til registrering og måling af køretøjer. "Kantpæl under cover", om man vil...

Cykelbarometer i Herning

ATKI har leveret dette kompakte og mastmonterede cykelbarometer til Herning Kommune. Cykelbarometeret er skræddersyet til Herning Kommune med kommunens egen branding og farver samt fokus på FN's verdensmål for bæredygtig udvikling...