VMS tavle til Førerløse busser i Aalborg

VMS tavle til varsling for de bløde trafikanter om en førerløs bus i tunnellen.

ATKI har i starten af 2020 idriftsat et nyt spændende VMS projekt i Aalborg. Et system til at varsle trafikanter om passage af de Førerløse busser i en tunnel ved Astrupstien. VMS tavle - varsling til førerbusser i Aalborg.png (122 KB)

Når Aalborgs nye førerløse shuttlebusser nærmer sig tunnelen på Astrupstien, varsles trafikanter ved tunnelen om dette på en stor VMS tavle (Varible message sign).

De førerløse busser, der indtil videre kører på 2. års forsøgsbasis, er lige for tiden indstillet grundet COVID-19, men det lille system er klar til igen snart, at advare trafikanter i tunnelen.

Systemet er udviklet på ATKI's generiske trafikcontroller, der når busserne er i drift, mpdtager GPS data tråsløst via HOLO API og anvender data til at aktivere en dynamisk tavle på hver side af tunnelen, når en er busserne er inden for et forudkonfigureret område (geofence).

Systemet er skalérbart og kan nemt implementeres i andre sammenhænge.

Aalborg skriver med dette Danmarkshistorie - læs mere om projektet her.

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram