Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

OCIT signalanlæg i Vejle

Vejle Kommune og Assendrup by fik Danmarks første OCIT-signalanlæg

OCIT signalanlæg

Vejle kommune kan nu nyde godt af de fordele som OCIT installationen har bragt med sig:

    • Åben protokol, der gør det muligt at integrere hardware og software fra forskellige systemleverandører.
    • OCIT signallanterner kører på 42 volt, hvilket sparer strøm og giver øget sikkerhed.
    • Understøttet af mange leverandører og har den største markedsdækning i Europa.

Berøringsfrit fodgængertryk

Hvad er OCIT?

fremtidssikret styresystem

Med en åben OCIT protokol opnås den største fleksibilitet. Det er muligt at lave ændringer fra dag til dag i lyskrydset. Det vil sige, at du som bruger ikke længere skal vente i ugevis på at din leverandør foretager en ændring.

Via et OCIT-baseret overvågningsanlæg kan styreapparaterne overvåges og styres, dvs. alle de kommandoer (ændring af programmer, parametre, forlængelse af grøntider m.m.), som er specificeret i OCIT-protokollen, kan styres fra overvågningsanlægget og naturligvis også på selve styreapparatet. Styreapparatet er udført i standard 19” rack.

Læs mere om OCIT ved at klikke her.

Lignende referencer

OCIT-baseret signalanlæg til Vejen Kommune

ATKI har haft fornøjelsen af at bistå Vejen Kommune i forbindelse med etablering og levering af signalanlæg til krydset. Signalanlægget er etableret med 4 præference-programmer, hvor der er taget udgangspunkt i den fremtidige trafikale situation...

Berøringsfrit fodgængertryk i mindre by

I Vildbjerg tæt på Herning kan man nu glæde sig over et nyetableret lyskryds, der skal højne sikkerheden for trafikanterne på en vigtig strækning gennem byen. ATKI har udstyret krydset med bl.a. kamera, radar og berøringsfri fodgængertryk...

6 nye OCIT-lyskryds ved Aarhus Havn

Som led i et større havneprojekt som Aarhus Havn netop er startet op på, har ATKI etableret 6 helt nye OCIT-baserede lyskryds på Østhavnsvej. Den nye vej skal på sigt lede 1,3 mio. biler væk fra Aarhus midtby, når de skal til og fra havnen. ..