Vejen er banet for vækst hos ATKI

ATKI får bevilget 100.000 kroner via puljen SMV:Digital til nyt IT-system


Yes! – der røg armene lige op over vores kollektive hoved. I de seneste år er vi i ATKI gået fra at være en lille virksomhed til en, ja, ”stor” lille virksomhed, og vi kan godt mærke, at med vokseværket – i form af en fordobling af medarbejderskaren og en markant øget omsætning – samt uundgåelige eksterne faktorer som den digitale udvikling, er også fulgt stigende krav til vores interne koordineringsevne, herunder til dét, der vel kan betegnes som det bankende, plasmacirkulerende (silikone)hjerte i en enhver virksomhed med en vis respekt for sig selv: IT-systemet.

Da vi imidlertid er eksperter i trafikregistrering, signalanlæg, parkeringsløsninger og _IKKE_ IT-systemer (man skal kende sine begrænsninger), valgte vi for nyligt at søge hjælp hos Erhvervshus Sjælland, der nu – til vores store henrykkelse – er lykkes med at få bevilget intet mindre end 100.000 kr. gennem SMV:Digital til en privat rådgiver, der – modsat os selv – ligger inde med den fornødne ekspertise til at løfte os helt op i IT-himlen (eller dét, der ligner).

Som vores adm. direktør Claus Mejlby (billede) så fint udtrykte det: ”Det er genialt, at der via Erhvervshus Sjælland er hjælp til at søge puljer, som løfter os til næste niveau.”

Læs here historien om ATKI’s nye digitale rejse og bliv klogere på, hvordan Erhvervshus Sjælland kan hjælpe SMV’er i vækst:

ATKI Admin

Lignende nyhedsopslag