Vi søger en projektleder til vores team i Jylland. Se stillingsopslaget: >>Klik her<<

ATKI indgår samarbejde med Pluto

Danske Pluto Technologies er ny ATKI-partner


Vi har indgået et samarbejde med ingen ringere end… Pluto! Er det en hund? Er det en streaming-tjeneste? Er det en planet, der ikke længere er en planet? Svaret er, i dette tilfælde: Ingen af delene. For at gøre det nemmere for landets kommuner, vejingeniører mv. at foretage de regelmæssige vejtilsyn, der er nødvendige for at kunne vedligeholde vores fælles vejnet i en farbar og sikker stand – herunder udbedre slaghuller i asfalten og genetablere udslidte vejmarkeringer – har ATKI teamet op med danske Pluto Technologies, der automatisk kan registrere, ved hjælp af kunstig intelligens, når en af vores veje derude trænger til en kærlig hånd.

Helt automatisk? Okay, ikke helt. Processen beror nemlig på en indledningsvis videoregistrering foretaget af en bil med det nødvendige Pluto-udstyr installeret. Og det er her ATKI kommer ind i billedet: Da vi i forvejen kører land og rige tyndt i vores rolle som installatør af vejtekniske løsninger, har I nu mulighed for at lade vores erfarne teknikere stå for kørsel og dataindsamling, så I kan fokusere på den givetvis mere spændende del, nemlig at anvende Pluto’s brugervenlige værktøj til fjernovervågning af vejinfrastrukturen (med interaktivt oversigtskort og højtopløselig fotodokumentation hver femte meter) samt intuitiv oprettelse og administration af individuelle driftsopgaver.

Ja, det er sågar muligt at registrere meget andet end bare vejskader og slitage, f.eks. vejskilte, lyspæle og andet vitalt vejinventar. 

ATKI Admin

Lignende nyhedsopslag