Berøringsfrit fodgængertryk i mindre by

OCIT og berøringsfrit fodgængertryk er præcis hvad det nye signalanlæg i Vildbjerg ved Herning har fået

I Vildbjerg kan man nu glæde sig over et nyetableret lyskryds, der skal højne trafiksikkerheden på en strækning igennem byen.

Lyskrydset er udstyret med fremtidens teknologier, så man undgår spoler i asfalten. Det betyder, at kommunen fremadrettet kan foretager ændringer i vejens struktur, uden at skulle tænke på nedfræste spoler.

Trafikregistrering i krydset

Lyskrydset er udstyret med kamera og radar. Det er de enheder, der detekterer bilerne og skifter til grønt lys, når der registreres trafik på benet.

Signalanlæg til cykler på dobbeltrettede cykelsti

Også cyklerne vil opleve grønt, når de kommer frem til krydsest. Den dobbeltrettede cykelsti er nemlig blevet udstyret med sit eget termiske kamera, der på flere meters afstand registrerer cyklen og signalet skifter til grønt.

Tilsidst er der opsat berøringsfrie fodgængertryk ved fodgængerfelterne. Coronavenlige fodgængertryk. Kommunen har derved tænkt på fremtidens bidrag, til at minimere smitterisikoen i byen. Ved blot at føre hånden op foran fodgængertrykket, registreres fodgængeren og krydset viser grønt.
Læs mere om vores løsninger til signalanlæg her.

Fremtidens trafikløsninger

Vi er opmærksomme på nye tendenser og spejder altid efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og  imødekomme vores kunders ønsker og behov.
Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi.
CVR-nummer: 27927882
© Copyright 2023 - ATKI A/S - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram